ОБЛАСНИЙ ОСВІТНИЙ ФОРУМ

29 березня 2018 року відбувся обласний форум «Заклади освіти Луганської області на шляху до реформування», на якому був репрезентований інноваційний досвід навчальних закладів – партнерів інституту, нагороджені переможці та учасники Дев’ятої міжнародної виставки «Сучасні заклади освіти – 2018» (м. Київ).

У роботі форуму взяли участь завідувачі та методисти районних (міських) методичних кабінетів (центрів), спеціалісти відділів освіти об’єднаних територіальних громад, директори, заступники директорів і педагоги закладів дошкільної та загальної середньої освіти, керівники методичних об’єднань учителів Луганської області, учасники ІХ Міжнародної виставки «Сучасні заклади освіти – 2018». Від нашого навчального закладу участь у форумі прийняла Целухіна Ірина Олексіївна, заступник директора з навчально-виховної роботи, вчитель історії та правознавства.

Після репрезентаційної частини робота тривала далі на секціях. Під час роботи секції «Використання інтернет-ресурсів на уроках словесності та суспільствознавчих дисциплін» для керівників методичних об’єднань учителів української мови та літератури й суспільствознавчих дисциплін вчителі області обмінювалися досвідом у використанні освітніх онлайн-студій, блогів, платформ на уроках української мови і літератури та інтернет-ресурсів у створенні власних інтерактивних розробок і їх застосуванні на уроках історії; використання хмарних технологій як засобу створення освітнього web-середовища в процесі викладання історії тощо. Ірина Олексіївна презентувала свій досвід роботи за темою: «Інтернет-ресурси як один із засобів стимулювання навчальної діяльності учнів під час вивчення предметів суспільствознавчого циклу».

Кол-во просмотров: 190

Комментарии

Для того, чтобы оставить комментарий на сайте, залогиньтесь или зарегистрируйтесь, пожалуйста.

Дата последнего изменения 07 Марта 2024

Фотогалерея