Майбутнє починається сьогодні!

З метою патріотичного виховання та освоєння азів військової підготовки до освітньої програми загальноосвітніх закладів було введено предмет «Захист Вітчизни», спрямований на те, щоб забезпечити країну вмілими та сильними захисниками. І підґрунтя для цього створюється саме школою, її професійними та обізнаними вчителями.

21 листопада 2018 року у КНВК «Рубіжанський ліцей» у рамках фахового конкурсу «Учитель року – 2019» в номінації «Захист Вітчизни» вчитель Воронцов Володимир Михайлович провів урок у 10-А класі з предмету «Захист Вітчизни» за темою «Сучасна стрілецька зброя. ТТХ АК 74».

Традиційно урок розпочався привітанням «Слава Україні – Героям слава!» Хлопці та дівчата продемонстрували елементи стройової підготовки, виконуючи різні команди та вправи. Під час роботи у групах – знання сучасної стрілецької зброї, її різновидів, детально ознайомились з поняттям «стрілецька зброя», видами патронів та озброєнням, їх призначенням. Учитель В.М.Воронцов розповів учням про переваги та недоліки різних видів стрілецької зброї, акцентуючи увагу на особливостях їх застосування у сучасних реаліях.

На уроці були присутні члени журі конкурсу «Учитель року – 2019» - Ковтуненко І.В.,керівник ММО вчителів предмету «Захист Вітчизни», учитель СШ№10, голова журі; Ласман С.М., методист ММК; Медвідьов Р.Є., учитель предмету «Захист Вітчизни» СШ№7 та вчитель-конкурсант Ємчук Д.В, адміністрація навчального закладу.

/Files/images/__________/Учитель року 2.JPG

Кол-во просмотров: 236

Комментарии

Для того, чтобы оставить комментарий на сайте, залогиньтесь или зарегистрируйтесь, пожалуйста.

Дата последнего изменения 07 Марта 2024

Фотогалерея